header extra image Inschrijf button

Welkom in Fluwelenhof

Welkom in de Fluwelenhof. Op een unieke plek in Gouda, waar heden en verleden elkaar raken, wordt een kindvriendelijke en kleinschalige buurt ontwikkeld met 24 koopwoningen. Dichtbij het centrum en met het polderlandschap om de hoek. Het beste van twee werelden!

De idyllische locatie aan de Fluwelensingel, voorheen het domein van de Goudse IJzerwaren en metaalwarenfabriek Melkert, en momenteel de Kringloopwinkel, heeft een rijk verleden en verdient een glansrijke toekomst. Met de naam Fluwelenhof verwijzen we niet alleen naar de prachtige singel, maar geven we ook een knipoog naar de luxe, zachte stof. We hopen dat deze nieuwe woonwijk door de speelse, intieme uitstraling en de toevoeging van hedendaagse luxe, hetzelfde warme gevoel bij je oproept.

Maak verder kennis met dit verborgen stukje in Gouda. Bijna verscholen tussen de markante woningen aan de singel en toch dichtbij het groene achterland. Waar je je auto kunt parkeren voor de deur en op de fiets naar je favoriete restaurant gaat in het centrum. Klaar voor een frisse start? Hier creëer je jouw nieuwe herinneringen!

Kies je woning

× Fluwelenhof interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

De woningen

Wonen in de Fluwelenhof is genieten met een hoofdletter G. De kleinschalige buurt is opgebouwd uit drie woonblokken met verschillende gevels en een eigen signatuur. Dit zorgt ervoor dat deze nieuwe buurt straks allesbehalve uniform aanvoelt.

HET WONINGAANBOD

"GOUDA BRUIST! MEER DAN
KAAS EN STROOPWAFELS"

In Gouda vind je alles wat een moderne stadsbewoner wenst. De hippe stad heeft een rijke historie en een fijn compact centrum. Denk je gelijk aan kaas en de bijbehorende markt? Dat begrijpen wij, maar Gouda is nog zoveel meer. Verbaas je hier over de talloze monumentale straatjes en hofjes, net als het historische stadhuis uit 1450, de Waag en natuurlijk de bekende Sint Janskerk. De grote winkelstraten in het centrum worden afgewisseld met authentieke winkeltjes en een groot marktplein.

De locatie
image
img-footer

interesse?

Wil jij graag wonen in De Fluwelenhof?
Neem dan contact met ons op.

INSCHRIJVEN