Fluwelenhof Stadwoning - Header foto
header extra image Inschrijf button

STADSWONINGEN

STADSWONINGEN
BLOK 1

Kies jij voor een woning in blok 1 van de Fluwelenhof? Dan geniet je straks van een moderne woning die helemaal op de toekomst is gericht.

Deze stoere stadswoningen zijn 5.40 meter breed met drie woonlagen. Parkeren doe je op eigen grond direct voor je woning. Ga je voor een hoekwoning, dan heb je zelfs de beschikking over twee parkeerplaatsen voor de deur. Op de begane grond vind je een heerlijk lichte woonkamer en sfeervolle keuken aan de voorzijde. De eerste verdieping beschikt over drie keurige slaapkamers en een complete badkamer. In de badkamer vind je dubbele wastafel, zwevend closet en een douche. Ideaal!

Onder de kap gaat een riante zolderverdieping schuil. Twee woningen in blok 1 zijn voorzien van een sfeervolle tuitgevel, waardoor extra ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld een extra ruime slaapkamer. Er zijn daarnaast opties mogelijk, zoals openslaande deuren in de woonkamer of het creëren van een slaapkamer op de zolderverdieping. En wat dacht je van een uitbouw op de begane grond van 1.20 of zelfs 2.40 meter zodat je nog meer leefruimte hebt?

CREEER HIER JE EIGEN WONING

Bouwnummers 1 t/m 11

Fluwelenhof Stadwoning - Situatie

Plattegronden

Fluwelenhof Stadwoning - Begane grond

BEGANE GROND

Fluwelenhof Stadwoning - Eerste verdieping

EERSTE VERDIEPING

Fluwelenhof Stadwoning - Zolder

ZOLDER

Fluwelenhof Stadwoning - Zolder met tuit

ZOLDER met tuit

Fluwelenhof Stadwoning - Woonkamer

BEKIJK ANDERE WONINGTYPES

BEKIJK TYPES
img-footer

interesse?

Wil jij graag wonen in De Fluwelenhof?
Neem dan contact met ons op.

INSCHRIJVEN